Adresa completa: Str. Gării nr. 21, clădirea D, parter (Liberty Technology Park, Cluj-Napoca)

Harta aici:

Mijloace de transport in comun:

1. Ruta Borsec – Piața Gării:
Busul 3: 7 stații (Bistritei, Septimiu Albini Nord, Piata Cipariu, Piața Avram Iancu, Statia Sora, Str. Horea). După care 10 minute pe jos până pe Str. Gării

2. Iulius Mall Est – Libertatea Vest Tram:
Busul 48: 5 stații (Iulius Mall Est: Campus Universitar, Arte Plastice, Maresal Alexandru Averescu, Statia Fabricii, Terapia)
Tramvaiul 100: 4 stații (P-ta Garii Noi, Oasului Nord Tram, Statia Iris (tramvai), P-ta Liebknecht), 1 min. pe jos până pe Str. Gării

CURSURILE MED CLASS 2016

Participă la cea de-a doua ediţie a cursurilor MedClass, un proiect marca www.deprofesiemedic.ro. Cursurile se vor desfășura la Impact Hub Cluj-Napoca (localizat pe Str. Gării, Nr. 21) după următorul program și următoarele module:


Conţinutul cursurilor MedClass

Vineri, 8 aprilie 2016, ora 14:00

Deschiderea oficială

Barbara Cygler, Director General GSK România, Președinte al Grupului de Lucru pe Sănătate din cadrul Consiliului Investitorilor Străini (FIC)


Management în sistemul public și privat

PROF. DR. RAZVAN CHERECHEȘ - Paradoxul Catch22 - Medicul-manager în sistemul public

Profesor universitar și directorul departamentului de sănătate publică la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării - Universitatea Babeș-Bolyai. Implicat ca și coordonator sau membru de echipă în proiecte de cercetare de peste 20 milioane euro, lider al unei echipe de 15 cercetători experimentați în domeniul sănătății publice, trainer în scriere de proiecte și prezentări științifice.

Ec. Dr. Petru Șușca - Provocările managementului în sistemul medical. Studiu de caz: Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj

Manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj din octombrie 2013. Anterior mandatului de manager a ocupat, timp de 11 ani, poziția de director-adjunct administrativ al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca.
Deține studii în management, informatică medicală și evaluarea performanțelor și a costurilor în sistemul de sănătate. Responsabil economic pentru numeroase programe și proiecte naționale, are aproape 20 de ani de experiență în management, administrație și învățământ universitar.

IOANA CUCERZAN - MEDIC CU NORMĂ ÎNTREAGĂ LA PRIVAT

Director adjunct al Campusului Medical Cluj din cadrul Rețelei de sănătate REGINA MARIA, din anul 2014. Anterior, a ocupat poziția de director economic al aceluiași campus. Absolventă a secției de management a Universității Babeș-Bolyai în anul 2003, expert contabil din 2009 și coach din 2016. Experiență de 10 ani în domeniul medical, dintre care 8 ani în management. Coordonează o echipă de peste 200 de persoane, cu precădere personal medical – medici și asistenți medicali.Vineri, 15 aprilie 2016, ora 14:00

Antreprenoriat în sănătate

BOGDAN COVALIU - MEDICUL ROMÂN, ÎNTRE
ANTREPRENOR ȘI VINDECĂTOR

Bogdan Covaliu - asistent universitar la UMF “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, introduce tânăra generaţie de studenţi medicinişti în arta sănătăţii publice. Trainer şi public speaker, Bogdan coordonează în prezent o echipă internațională care se ocupă cu dezvoltarea tinerilor profesionişti din domeniul sanitar, prin proiectul Careers in White. Bogdan este implicat în activitatea a 5 ONG-uri, desfăşurând multiple activităţi de reprezentare şi coordonare de proiecte.

CAMELIA LEBOVICI

Absolventă a Facultății de Știinte Economice și Gestiune a Afacerilor din cadrul UBB Cluj , în prezent Relationship Manager Divizia pentru Medici din cadrul Băncii Transilvania. Cu o experiență în banking de peste 9 ani, în prezent Camelia oferă consultanță clienților din sectorul medical, gestionând relația intre aceștia și banca în vederea obținerii celor mai potrivite soluții pentru finanțare.

MARIUS MAIER - PASIUNI ȘI PROVOCĂRI ÎN ANTREPRENORIAT/p>

GRUP Broker de AsigurareVineri, 13 mai 2016, ora 14:00

Etica și sistemul de sănătate

LAURA MUNTEANU – ETICA ÎN INDUSTRIA FARMACEUTICĂ

Director Medical al echipei de management a GSK România, din toamna anului 2014, după ce a condus timp de 3 ani echipa de Medical Affairs. Actualmente, coordonează numeroase activități ce asigură accesul corect al pacienților la soluțiile terapeutice oferite de către GSK, cum ar fi: studiile clinice care se desfașoară la nivel local, procesul de obținere și menținere a autorizațiilor de punere pe piață a produselor, activități ce privesc comunicare de specialitate către comunitatea medicală din România, la care se adaugă monitorizarea și raportarea datelor referitoare la siguranța și calitatea produselor GSK.

CRISTINA BITIREZ - INVESTIŢIE ȘI TRANSPARENŢĂ ÎN
STUDIILE CLINICE

Cristina Bitirez este Clinical Research Manager în cadrul GSK România, având o experiență de peste 10 ani în domeniul farmaceutic în țară și în străinătate. Cristina se ocupă de managementul operațiunilor clinice de R&D și supervizează performanța studiilor clinice, coordonând în prezent o echipă implicată în peste 30 de studii clinice de fază II-IV. Este absolventă a Universității de Medicină „Carol Davila” București, specializarea Medicină Generală.

CODRU VRABIE – CORUPŢIA DIN ACTUL MEDICAL ȘI IMPLICAŢIILE EI

Trainer, consultant și facilitator în domeniul bunei guvernări și reformei administraţiei publice. Codru are peste 10 ani de experienţă naţională și internaţională în training, consultanţă și asistenţă tehnică în domeniile accesului la informaţii de interes public, transparenţei decizionale, tehnicilor de advocacy, politicilor publice și politicilor anticorupţie, managementului public și nonprofit.

NICU EMILIAN MIHAILOV – WORKSHOP INTERACTIV ÎN ETICA APLICATĂ

Director executiv al Centrului de cercetare în etică aplicată, Facultatea de Filosofie, Universitatea din București. A fost ”visting researcher” la Centrul Uehiro de Etică Practică, Universitatea din Oxford. Împreună cu Adevărul Live organizează o emisiune despre dilemele etice ale lumii contemporane.Vineri, 20 mai 2016, ora 14:00

Arta comunicării în medicină

MELANIA MEDELEANU – COMUNICAREA NON-VERBALĂ

Prezentator și realizator TV, jurnalist și trainer în dicţie și public speaking. Absolventă a BBC Radio School și cu o carieră jurnalistică de 20 de ani, Melania deţine premiul APTR pentru cel mai bun jurnal de știri, alături de echipa Realitatea TV.

OANA COCIAȘU – COMUNICARE ONLINE/MOBILE

Managing Partner al Lowe Medic One, prima agenţie full service specializată în marketing și comunicare medicală din România. Deţinătoarea unor prestigioase premii ale industriei (Gold EFFIE Pharmaceuticals, Premiul de Excelenţă IAA, Premiul de Excelenţă în Comunicare Medicală medic.ro), Oana a devenit în 2013 Președinte al Consiliului Român de Publicitate (RAC).

DR. SEBASTIAN ARMEAN - COMUNICAREA MEDIC – PACIENT

Dr. Sebastian-Mihai Armean este medic specialist psihiatru și rezident farmacologie clinică, psihoterapeut în terapie cognitivă și comportamentală, psiholog clinician și licențiat în drept. De asemenea, este cadru didactic la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și cadru didactic asociat la Universitatea Babeș-Bolyai. Autor al Ghidului de consiliere în carieră pentru studenții de la medicină, are o intensă activitate științifică, publică în reviste de profil și participă adesea în calitate de lector la manifestări științifice. A absolvit ca Șef de Promoție Facultatea de Medicină a UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca (2009) și deține titlul științific de Doctor în Medicină (UMF “Carol Davila” București, 2013). Este preocupat de activități de voluntariat și activează în ONG-uri.Completează formularul de aici și înscrie-te gratuit la cursurile MedClass 2016 până vineri, 1 aprilie.


Pentru întrebări despre înscrieri puteți apela: 0786.230.979